Ovako Smedjebacken, Business Unit Smebox
Ovako i Smedjebacken söker produktionspersonal till Stålverket. De vanligaste arbetsuppgifterna består i processtyrning, processövervakning, materialbehandling, traverskörning och truckkörning. Inom delar av verksamheten kan även maskinoperatörsarbete och operatörsunderhåll bli aktuellt.

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och produktion, är noggrann och kvalitetsmedveten samt tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi kommer att prioritera personer som har en teknisk gymnasieutbildning eller på annat sätt har ett dokumenterat tekniskt intresse. Det är en fördel om du har någon form av erfarenhet från industri. Vi tror att olikheter bygger framgång varför vi också kan komma att välja personer med annan utbildningsbakgrund som med rätt inställning snabbt kan lära sig arbetsuppgifterna.

Vi ser också gärna fler kvinnliga sökanden.

Arbetstiderna kan variera men skiftarbete är vanligt förekommande varför du ska vara beredd och ha möjlighet att kunna arbeta även på kvällar, nätter och helger. 

Vi kommer löpande under ansökningstiden att arbeta med urval så sök redan idag. Välkommen med din ansökan senast den 20 februari.

Har du frågor vänligen kontakta Amanda Wikström, HR Business Partner i Smedjebacken på telefonnummer
0240-66 81 08.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Smedjebacken
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2023/12
Kontakt
  • Amanda Wikström, HR Business Partner, 0240-668108
Facklig företrädare
  • Bo Sjelin, ordförande IF Metall Smedjebacken, 0240-668103
Publicerat 2023-01-20
Sista ansökningsdag 2023-02-20

Terug naar vacatures