Ovako Smedjebacken, Business Unit Smebox

Vår medarbetarresa 

På Ovako tror vi att arbetet är mer än bara ett jobb - det är en möjlighet att vara en del av något meningsfullt. Vi främjar en öppen och vänlig atmosfär där varje individ är värdefull och där det finns möjligheter till personlig och professionell utveckling. Många av oss finner tillfredsställelse i vetskapen om att vårt arbete bidrar till att göra världen till en bättre plats.

Som en nordisk global ledare inom hållbart stål är Ovako inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap som formar en bättre framtid. Medan vissa kanske kallar oss blygsamma, är sanningen den att vi inser att verklig förändring börjar med oss själva. Följ med oss på denna förändringsresa, där naturens skönhet bara är runt hörnet. Var en katalysator för positiv förändring på Ovako.

Ovako i Smedjebacken söker produktionspersonal till Stålverket. De vanligaste arbetsuppgifterna består i processtyrning, processövervakning, materialbehandling, traverskörning och truckkörning. Inom delar av verksamheten kan även maskinoperatörsarbete och operatörsunderhåll bli aktuellt.

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och produktion, är noggrann och kvalitetsmedveten samt tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi kommer att prioritera personer som har en teknisk gymnasieutbildning eller på annat sätt har ett dokumenterat tekniskt intresse. Det är en fördel om du har någon form av erfarenhet från industri. Vi tror att olikheter bygger framgång varför vi också kan komma att välja personer med annan utbildningsbakgrund som med rätt inställning snabbt kan lära sig arbetsuppgifterna.

Vi ser också gärna fler kvinnliga sökanden.

Arbetstiderna kan variera men skiftarbete är vanligt förekommande varför du ska vara beredd och ha möjlighet att kunna arbeta även på kvällar, nätter och helger. 

Vi kommer löpande under ansökningstiden att arbeta med urval så sök redan idag. Välkommen med din ansökan senast den 20 februari.

Har du frågor vänligen kontakta Amanda Wikström, HR Business Partner i Smedjebacken på telefonnummer
0240-66 81 08.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Smedjebacken
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2023/12
Kontakt
  • Amanda Wikström, HR Business Partner, 0240-668108
Facklig företrädare
  • Bo Sjelin, ordförande IF Metall Smedjebacken, 0240-668103
Publicerat 2023-01-20
Sista ansökningsdag 2023-02-20

Tillbaka till lediga jobb