Ovako Hofors

Vår medarbetarresa 

På Ovako tror vi att arbetet är mer än bara ett jobb - det är en möjlighet att vara en del av något meningsfullt. Vi främjar en öppen och vänlig atmosfär där varje individ är värdefull och där det finns möjligheter till personlig och professionell utveckling. Många av oss finner tillfredsställelse i vetskapen om att vårt arbete bidrar till att göra världen till en bättre plats.

Som en nordisk global ledare inom hållbart stål är Ovako inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap som formar en bättre framtid. Medan vissa kanske kallar oss blygsamma, är sanningen den att vi inser att verklig förändring börjar med oss själva. Följ med oss på denna förändringsresa, där naturens skönhet bara är runt hörnet. Var en katalysator för positiv förändring på Ovako.

Är du den vi söker?

Då vi är i startskedet för att starta upp en port och traversgrupp, så har du nu chansen att vara med från början.
Vi söker nu en service och säkerhetsmedveten Travers-tekniker med inriktning el till Centralt Underhåll. Som Travers-tekniker inom Ovako i Hofors kommer ditt främsta uppdrag vara att på ett säkert och kostnadseffektivt sätt säkerställa att alla Traverser är i gott funktionsdugligt skick.

Vad får du?
Ovako är en arbetsgivare för dig som trivs med den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora organisationens trygghet. Hos Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsyftande arbetsplats med högt i tak, god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft.

Arbetsuppgifter

Lösa avhjälpande problem på våra traverser. Säkerställa rätt reservdelshållning. Åtgärda avvikelser efter tredjepartsbesiktningar. Du säkerställer att ditt arbete utförs med god kvalitet. Då du alltid sätter säkerheten främst i ditt arbete använder du dig av självchecklistor när du tar dig an dina uppdrag. Du arbetar i vårt underhållssystem och dokumenterar noga dina utförda uppgifter digitalt.

Arbetstiden är för närvarande dagtid.

Utbildning
Vi söker dig med lämplig 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot el eller likvärdig utbildning. Du har flera års erfarenhet av servicearbete på traverser.  

Din profil
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper som utmärks av att du är säkerhetsmedveten, analytisk och har ett systematiskt arbetssätt samt tar ansvar för ditt arbete utifrån ett helhetsperspektiv samtidigt som du besitter god samarbetsförmåga och är ordningsam. Du är kommunikativ, då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom företaget men också med entreprenörer och leverantörer.

Att du har god datavana och B-körkort är förutsättningar som behövs för tjänsten. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hofors
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/49
Kontakt
  • Stefan Eriksson, 0290-25166
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb