Ovako Hofors

Vår medarbetarresa 

På Ovako tror vi att arbetet är mer än bara ett jobb - det är en möjlighet att vara en del av något meningsfullt. Vi främjar en öppen och vänlig atmosfär där varje individ är värdefull och där det finns möjligheter till personlig och professionell utveckling. Många av oss finner tillfredsställelse i vetskapen om att vårt arbete bidrar till att göra världen till en bättre plats.

Som en nordisk global ledare inom hållbart stål är Ovako inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap som formar en bättre framtid. Medan vissa kanske kallar oss blygsamma, är sanningen den att vi inser att verklig förändring börjar med oss själva. Följ med oss på denna förändringsresa, där naturens skönhet bara är runt hörnet. Var en katalysator för positiv förändring på Ovako.

Är du den vi söker?

Som medarbetare inom Customer Service stöttar du marknadsavdelningen, kunderna och säljbolagen i det administrativa arbetet kring bland annat prognoser, order och leveransfrågor. Rollen innebär stora kontaktytor och tätt samarbete med olika logistik- och tillverkningsfunktioner inom företaget samt Ovakos Marknadsavdelning. I rollen kommer du att fungera som ”spindeln i nätet”. Teamet består idag av 6 medarbetare - vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Vad får du?

Ovako är en arbetsgivare för dig som trivs med den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora organisationens trygghet. Hos Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsyftande arbetsplats med högt i tak, god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft.

Rollbeskrivning

Att boka samt leveranstidssätta order med stöd av kommersiella regelverk kring ledtider, volymkrav och prognoser.

Att sköta & utveckla EDI (elektronisk orderbokning) Att genomföra löpande registervård t.ex. artikeladministration, upprättande av pris avtal. Att fungera som kommunikationskanal ut till kunder och säljbolag samt ha ett nära samarbete med övriga delar inom organisationen såsom logistik, lager och distribution. Att arbeta med och utveckla LEAN i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst 3-årigt gymnasium.

God datorvana och kunskaper att arbeta i Office.

Då Ovako är en internationell koncern är goda kunskaper i engelska ett krav.

Din profil

Då arbetet innebär dagliga kontakter med många människor ställer det mycket höga krav på din samarbets- och relationsförmåga. Det är även viktigt att du är kommunikativ med förmåga att uttrycka dig på ett tydligt och pedagogiskt sätt, i såväl tal som skrift.

Som person är du driven och noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med utmaningar och att hantera flera ärenden samtidigt. Du bevakar såväl kundens som företagets intressen genom ansvarsfullhet och en känsla för service. Att vara kommunikativ och lyhörd är en förutsättning för ett lyckat resultat i rollen inom Customer Service.

Ansökan och information

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Katarina Abramsson på telefonnummer +46(0)29025058 eller via mejl Katarina.Abramsson@ovako.com

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hofors
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/53
Kontakt
  • Katarina Abramsson, 0290-25058
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb