Ovako Boxholm

Vår medarbetarresa 

På Ovako tror vi att arbetet är mer än bara ett jobb - det är en möjlighet att vara en del av något meningsfullt. Vi främjar en öppen och vänlig atmosfär där varje individ är värdefull och där det finns möjligheter till personlig och professionell utveckling. Många av oss finner tillfredsställelse i vetskapen om att vårt arbete bidrar till att göra världen till en bättre plats.

Som en nordisk global ledare inom hållbart stål är Ovako inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap som formar en bättre framtid. Medan vissa kanske kallar oss blygsamma, är sanningen den att vi inser att verklig förändring börjar med oss själva. Följ med oss på denna förändringsresa, där naturens skönhet bara är runt hörnet. Var en katalysator för positiv förändring på Ovako.

Om Ovako
Du kanske inte har tänkt på det, men vårt högkvalitativa och slitstarka stål finns överallt i samhället – i personbilar och lastbilar världen över, i plogbilen som röjer vägen om vintern, i vindkraftverket som ger förnybar energi, och i skivstången som bär vikterna på gymmet. Vårt stål finns där kraven på kvalitet och hållbarhet är som högst.

Ovako har en flera hundra år lång och stolt historia, där vår kunskap och våra innovationer har varit – och alltid kommer att vara – en viktig del i samhället.

Vill du bli en del av oss?
För att nå våra mål och bli en världsledande ståltillverkare behöver vi de mest innovativa, ansvarsfulla och kunniga talangerna.

På Ovako i Boxholm söker vi nu nya medarbetare för i huvudsak skiftgående operatörsarbete inom våra olika produktionsavdelningar. Arbetstiderna kan variera men skiftarbete är vanligt förekommande, varför du ska vara beredd och ha möjlighet att kunna arbeta även på kvällar och helger.

Vi söker även dig som tänker dig en framtid som mekaniker, elektriker eller truckförare. Har du en CNC-utbildning så är du också intressant för oss.

Förutom bra arbetsvillkor och kollektivavtalad lön så erbjuder vi en arbetsplats som präglas av gemenskap, samarbete och trivsel - det ska vara roligt att komma till jobbet!


Vem är du?

Du är en person som tar ett stort ansvar i allt du gör och har stolthet i att alltid göra ditt absolut bästa. Du tycker om att arbeta i team, har lätt för att uttrycka dig och gillar att prova nya saker.

Är du också nyfiken, har ett driv och engagerar dig för dina arbetsuppgifter är du den vi söker.

Din säkerhet är av största prioritet för oss, varför det också är viktigt att du har förmågan att ta ett steg tillbaka om du hamnar i en ovan situation.

Du ska ha bilkörkort (B) alternativt mopedkörkort (AM).

Tidigare industriell erfarenhet, utbildning i heta arbeten samt travers- eller truckkort är meriterande. Vi tror att olikheter bygger framgång varför vi också kan komma att välja personer med annan utbildnings- och erfarenhetsbakgrund, som med rätt inställning snabbt kan lära sig arbetsuppgifterna.

Vi ser gärna fler kvinnliga sökande!

 

Att tänka på
Vänligen var noggrann när du fyller i urvalsfrågorna när du gör ansökan.

Säkerhet är av högsta vikt för oss på Ovako. Därför är vi en drogfri arbetsplats och vi kommer någon gång under rekryteringsprocessen genomföra ett drogtest.

Ansökan och frågor
Om denna tjänst intresserar dig och du har rätt kompetens - skicka in din ansökan redan idag. Urval och tillsättning sker löpande.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2024.

Har du frågor, vänligen kontakta Lollo Ericsson, HR Business Partner 0142-293650.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100
Ort Boxholm
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/19
Kontakt
  • Lolita Ericsson, 0142-293650
Facklig företrädare
  • Bo Nilsson, IF Metall, 0142-293616
Publicerat 2024-02-09
Sista ansökningsdag 2024-02-28

Tillbaka till lediga jobb