Ovako Hofors

Vår medarbetarresa 

På Ovako tror vi att arbetet är mer än bara ett jobb - det är en möjlighet att vara en del av något meningsfullt. Vi främjar en öppen och vänlig atmosfär där varje individ är värdefull och där det finns möjligheter till personlig och professionell utveckling. Många av oss finner tillfredsställelse i vetskapen om att vårt arbete bidrar till att göra världen till en bättre plats.

Som en nordisk global ledare inom hållbart stål är Ovako inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap som formar en bättre framtid. Medan vissa kanske kallar oss blygsamma, är sanningen den att vi inser att verklig förändring börjar med oss själva. Följ med oss på denna förändringsresa, där naturens skönhet bara är runt hörnet. Var en katalysator för positiv förändring på Ovako.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker ingår du i ett team med både elektriker och mekaniker som i första hand arbetar med förebyggande arbete och förbättringar. Du deltar i den ständiga utvecklingen av FU-planen som dokumenteras i vårt underhållssystem. Vid behov arbetar du även med akuta arbetsuppgifter för att säkerställa driften och minimera stopptiderna.

Då du alltid sätter säkerheten främst i ditt arbete använder du dig av checklistor när du tar dig an de uppdrag du tilldelas genom arbetsorder från driften.

Skiftformen är för närvarande dagtid.

Utbildning
Vi söker dig med 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot mek/industri, men du kan även ha införskaffat dig likvärdiga kunskaper och erfarenheter genom tidigare arbeten. Du har flera års erfarenhet av arbete som industrimekaniker.

Kunskap inom hydraulik är meriterande.

Din profil
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper som utmärks av att du är självgående, säkerhetsmedveten och har ett systematiskt arbetssätt samt tar ansvar för ditt arbete utifrån ett helhetsperspektiv, samtidigt som du besitter god samarbetsförmåga och är ordningsam. Du är kommunikativ, då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom företaget men också med entreprenörer.

Att du har god datavana och B-körkort är förutsättningar som behövs för tjänsten samtidigt som du talar och skriver obehindrat på svenska och du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hofors
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/54
Kontakt
  • Jonas Forsling, 0290-25018
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb