Ovako Hofors

Vår medarbetarresa 

På Ovako tror vi att arbetet är mer än bara ett jobb - det är en möjlighet att vara en del av något meningsfullt. Vi främjar en öppen och vänlig atmosfär där varje individ är värdefull och där det finns möjligheter till personlig och professionell utveckling. Många av oss finner tillfredsställelse i vetskapen om att vårt arbete bidrar till att göra världen till en bättre plats.

Som en nordisk global ledare inom hållbart stål är Ovako inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap som formar en bättre framtid. Medan vissa kanske kallar oss blygsamma, är sanningen den att vi inser att verklig förändring börjar med oss själva. Följ med oss på denna förändringsresa, där naturens skönhet bara är runt hörnet. Var en katalysator för positiv förändring på Ovako.

Söker du ett spännande och roligt sommarjobb? Nu kan du ansöka om sommarjobb hos oss för sommaren 2023.

Vi på Ovako sätter alltid säkerheten för våra medarbetare först samtidigt som vi tar ett stort ansvar för miljön! Visste du till exempel att vårt stål produceras av skrot? Detta gör att vår stålproduktion har hela 80 procent mindre koldioxidavtryck; jämfört med det globala genomsnittet. Vårt arbete präglas av mångfald, och våra värdeord; nytänkande, kunnig och ansvarsfull. Vill du vara med och utvecklas med oss?

Är du den vi söker?

Vi söker ett antal vikarier till sommaren 2023 för i huvudsak skiftgående operatörsarbete inom våra produktionsavsnitt samt ett antal platser i servicefunktioner. Anställningar kommer att ske av olika längd under sommaren och skiftform för tjänsterna varierar.

Förutom bra arbetsvillkor och kollektivavtalad lön så erbjuder vi en arbetsplats som präglas av gemenskap, samarbete och trivsel - det ska vara roligt att komma till jobbet!

Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Kvalifikationer:

Du måste ha fyllt 18 år när anställningen börjar för att erhålla anställning hos oss. 
Tidigare industriell erfarenhet, innehav av B- körkort samt travers- eller truckkort är meriterande.

Rekrytering kommer att ske löpande under våren så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Maj
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hofors
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Angelica Ahlström, 0290-25236
  • Elin Evertsson, 0290-25204
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb